driewielfiets nieuw en gebruikte
driewielfiets

DRIEWIELFIETS  3WIELFIETS
DRIEWIELER FIETSEN BAKFIETS
DRIE WIEL BAK FIETS DRIEWIELFIETSEN

bakfiets nieuw en gebruikt
Bakfiets


Wij komen graag met u in contact bel:   053-4363600
of bezoek ons: Hengelosestraat 116   7514 AK Enschede

of mail naar: KLIK HIER

Driewielfiets
053-4363600
Een driewielfiets is geschikt voor mensen die niet goed op een gewone fiets kunnen fietsen. Bijvoorbeeld door een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek of gewrichtsproblemen. De driewielfiets is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Veel driewielfietsen kunnen worden uitgevoerd met een elektromotor of een trapondersteuning. Als u vanwege een langdurige ziekte of beperking geen lange afstanden meer kunt lopen, dan is uw bewegingsvrijheid buitenshuis beperkt. Om ervoor te zorgen dat u er toch weer op uit kunt, naar de winkel, familie, vrienden, de dokter etcetera, kunt u overwegen een driewielfiets aan te schaffen. Een driewielfiets is een fiets met meestal n wiel voor en twee wielen achter. Ze zijn er ook met twee wielen voor en n wiel achter. Driewielfietsen zijn geschikt voor mensen die nog wel kunnen fietsen (trappen), maar bijvoorbeeld een evenwichtsprobleem hebben. Het fietsen op een driewielfiets vereist wel oefening. Ons assortiment 3wielfietsen bestaat uit nieuwe driewielers alsmede gebruikte drie wiel fietsen voor zowel volwassenen en kinderen. U vindt onze goed betaalbare driewielfietsen op deze website maar tevens in onze webwinkel waar we een zeer groot assortiment drie wiel fietsen, bakfietsen, scootmobiel, rolstoel, rollator, accessoires, kleding en onderdelen aanbieden, gemakkelijk en goedkoop te bestellen en snel bezorgd.

Bakfiets 
053-4363600
Families met meerdere kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vr en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De kinderen zitten in een stevige houten bak vr de bestuurder en zitten vast met driepunt-gordels. Even snel de kinderen naar school brengen met een bakfiets is veilig en ontspannend. De 3-wieler bakfiets: De bakfiets met 3 wielen heeft een grote vierkante bak met bankjes in de rijrichting en/of tegen de rijrichting in of bankjes tegenover elkaar links en rechts van de bak. Er kunnen meerdere kinderen (wel 6) in de bak zitten, daarnaast kun je nog veel spullen kwijt in de bak en in de bankjes. De  3-wieler bakfiets, is enorm stabiel. Hij blijft eigenlijk uit zichzelf staan. Bij het wachten voor een stoplicht hoef je je voet helemaal niet aan de grond te zetten. Het uit- en inladen van de kinderen is dus ook erg gemakkelijk. En als ze iets ouder zijn kunnen ze zelfs heel goed zelf in en uit de bakfiets stappen zonder dat je de bakfiets hoeft tegen te houden. Een groot aantal bakfiets modellen kunnen worden voorzien van een huif. U kinderen zijn in de bakfiets zo beschermt tegen regen en wind. Driewiel fietsen en bakfietsen zijn er in een groot aantal modellen, kleuren en materialen en u vindt op de ze website zeker het model driewielfiets of bakfiets wat bij u wensen en budget past. Ook onze bakfietsen van eenvoudig tot geavanceerd model met huif vindt in onze webshop voor snelle service en online bestellen.

De driewielfietsen en bakfietsen die we in ons leverprogramma hebben zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen "een stootje" Gebruikte driewiel fietsen of bak fietsen de we aanbieden zijn allemaal gecontroleerd en veilig. Uiteraard krijgt u van ons garantie op uw aankopen. Wij zijn al jaren een bekend leverancier van scootmobiel, rolstoel, rollator en alles wat daar mee te maken heeft zoals accessoires, onderdelen en kleding. Onze koerierdienst kan u aankopen overal in Nederland bezorgen goedkope bakfietsen met of zonder huif
goedkope driewielfietsen TIP:  U wilt u driewielfiets of bakfiets verkopen... Wij plaatsen hem gratis op onze websites voor de verkoopprijs die u aangeeft, en pas als hij via ons verkocht wordt berekenen we 20% commissie van de verkoopprijs. Dus No Cure - No Pay. Als u hem ondertussen zelf verkocht heeft ons wel even mailen dat we de driewielfiets of bakfiets verwijderen van de website. Maak gebruik van DIT e-mailadres om uw aanbieding , graag met foto te mailen.
Geef naam, adres, tel.no., merk, model en prijs aan.

Wij komen graag met u in contact bel:   053-4363600
of bezoek ons: Hengelosestraat 116    7514 AK Enschede
Een scootmobiel of rolstoel huren voor vakantie of revalidatie? Klik HIER


2014  driewielfiets.com   powered by freedomainshop.com   all our sites   privacy   sitemap   tags